Beteg vagy zseniális? Első rész: Sony Playstation


Meddig lehet elmenni a reklámban?

A két új Playstation plakát nagyon cuki. A blog végén találjátok őket. De mi a helyzet a majdnem 60 előtte lévő plakáttal? Először csak az újakról akartam írni, aztán rátaláltam egy francia blogban erre a brutális sorozatra. Úgy gondoltam ezt meg KELL osztanom veletek!

Mindenesetre radikális, brutális, 18+ -os plakátok. Ezek láttán biztos nem engedem, hogy a gyerekem Playstation-el játszon. Mondanivaló: a játék igenis komoly dolog, minden lehetséges, nincsenek határok, teremtsd meg a saját világodat.A grafika csodálatos, mint ahogy a Playstation játékoknál is.

De kell ilyen messzire menni a reklámban? Jót tesz ez a terméknek? Az biztos, hogy beszédtémává válik. De a bevételt is növeli? Az én megrendelőim falramásznának, ha ilyen plakátokat csinálnék!

Mindenesetre le a kalappal a Sony és a kreatív csapat előtt, hogy ilyen merészek voltak! Bár az is igaz, hogy ezeket a plakátokat én soha sehol nem láttam „élőben”. – valószínű nem a nagy példányszámú magazinokba és a boltok kirakatába szánták.

Ti mit gondoltok beteg vagy zseniális?

Ohlala Faktor: OOOOO+És íme a két új plakát: