Beteg vagy zseniális? Első rész: Sony Playstation
Írta: norastaudt   
2011. október 20. csütörtök, 14:19

Meddig lehet elmenni a reklámban?

A két új Playstation plakát nagyon cuki. A blog végén találjátok őket. De mi a helyzet a majdnem 60 előtte lévő plakáttal? Először csak az újakról akartam írni, aztán rátaláltam egy francia blogban erre a brutális sorozatra. Úgy gondoltam ezt meg KELL osztanom veletek!

Mindenesetre radikális, brutális, 18+ -os plakátok. Ezek láttán biztos nem engedem, hogy a gyerekem Playstation-el játszon. Mondanivaló: a játék igenis komoly dolog, minden lehetséges, nincsenek határok, teremtsd meg a saját világodat.


Bővebben...
 
Riszáló Mercedes szarvas vs. Audi gépmadár
Írta: norastaudt   
2011. október 13. csütörtök, 09:06
Kötelező téma a környezetvédelem mostanában, főleg az autóiparban. Ezt mindenki a maga módján mutatja be. A Mercedesnek nagyon jól sikerült, ahogy az erdő állatai a "Stayin' alive"-ra riszálnak, de mi történt az Audinál?
A film fel szeretné hívni a figyelmet a szuperkönnyű anyagból épült autó előnyeire, és burkoltan céloz a környzetvédelemre, de összejön ez nekik?... és ez a zene?!!!

Nektek melyik tetszik jobban?

Mercedes:

OHlala Faktor: OOOOO
Bővebben...
 
A világ kreatívan gyászolja Steve Jobsot
Írta: norastaudt   
2011. október 06. csütörtök, 13:09
Szinte meghökkentő, hogy a világ kreatívjai hogyan dolgozzák fel Steve Jobs, az Apple egykori alapítójának halálát. Rövid időn belül rengeteg mű született, ezeket gyüjtöttem össze. Előre szólok, hogy van köztük szép, elérzékenyítő, de akad morbid, és tapintatlan. Aki nem bírja, inkább ne nézze!

Mi ezzel a kis gyüjteménnyel búcsúztatjuk. Nyugodj békében Steve Jobs!


Bővebben...
 
Pálinkafesztivál rejtett kolbásszal
Írta: norastaudt   
2011. szeptember 28. szerda, 10:49
Ezért a plakátért nem kellett messzire mennem, az M0-ról lefordulva Budapest határában fogadott. Valószínű éppen átléptem a megengedett sebességhatárt, mert a Matrjoska babán és a szúrós szemű csikós legényen kívül nem észleltem belőle, hogy miről is van szó. De szerencsére haza utam is arra vezetett, így jól megnéztem magamnak azt a plakátot, de még mindig vezetés közben.

Pálinka és kolbászfesztivál plakát 2011

Bővebben...
 


3. oldal / 4