Weboldal készítés


CSS, CMS, PHP, Flash, Java, html, xhtml, domain, TYPO3, tárhely, url, joomla, drupal, magento, MySQl, actionscript, SEO

mivaaan???.........na jó menjünk sorjában és érthetően!

Technikai háttér:

A domain név (az oldal neve) regisztrálását és a szükséges tárhelyet mi biztosítjuk.
Partnerünk szerverparkja 99%-os működést garantál, így weblapjaink akadálymentesek és gyorsak.

Tervezés:
Frissen alapított cégek esetében a cég arculatának kidolgozása az első lépés. Ez a már meglévő cégeknél is áttekintésre kerül. Aktuális-e még, egységben van-e, megvan-e minden eleme. Ehhez minden részletet tudnunk kell cégedről, kinek, mit, miért és mióta nyújtasz, mik az elveid, mi az üzletpolitikád. Ezek az információk a szövegek megírása miatt is fontosak.

Mielőtt a grafikai tervezést elkezdjük a másik fontos tudnivaló, hogy milyen funkciókat kell a weboldalnak teljesítenie. A legtöbb általunk készített oldalt a tulajdonos is tudja kezelni, változtatni a szöveget, feltölteni a képeket. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy azon oldalak amiket mi tartunk karban aktuálisabb tartalommal rendelkeznek és látogatottabbak. Hiszen neked is elég a napi üzlettel törődni, így ezt a plusz feladatot szívesen levesszük a váladról.

Ezek után kezdődhet a grafikai tervezés, szövegírás, fotózás, és ha megtaláltuk az optimális külalakot jöhet a programozás:

Programozóink jóvoltából a legegyszerűbb weboldaltól a komplex webshop-ig és még annál is tovább - minden megvalósítható. Nem ismerünk lehetetlent. Különleges esetekre szoftver fejlesztő parnerünk segítségével tudunk megoldást nyújtani. Foglalkozunk már meglévő oldalak átalakításával és fejlesztésével is.

Az oldal addig készül amíg te is, és mi is elégedettek vagyunk vele. Nem dolgozunk sablonokkal, mindent egyedileg tervezünk meg. Megbízástól kezdődően 30 napos határidővel tudjuk mindezt megvalósítani.

És ha elkészült a nagy mű jöhet az online marketing!